Arkitekter test123

test 123 test

ARKITEKTFORUM MED LICITATIONSTEKSTER OG MODELOVERSIGT test test test!

Design selv bygningsfacaden

Industriporte er ofte en vigtig del af bygningens udseende, og valget af porttype, fyldninger, farver, top- og sidefelter mv. kan derfor være afgørende for et vellykket resultat. Med en industriport fra NASSAU har du stort set frit valg til at designe bygningsfacaden, som du ønsker.

Udvalget af farver, modeller, størrelser, vinduer og fyldninger, giver et næsten uendeligt antal kombinationsmuligheder, så du behøver ikke at gå på kompromis med dine ønsker.

De store sektionshøjder på NASSAU 9000 giver et minimalt antal sektioner, der i kombination med de skjulte sektionssamlinger giver en rolig og harmonisk portflade.

Som udtryk på moderne og funktionelt design, er NASSAU’s industriporte prisbelønnet med Industriel Design-prisen.

For at gøre det så let for dig som muligt at foreskrive din portentreprise, har vi foreskrevet licitationstekster på vores portmodeller, samt el-betjening til disse.

Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}