Din løsning, din port – Se prisen

NASSAU producerer Garageporte efter dine behov

Hvad koster min nye Garageport? I vores webshop har vi gjort det let og enkelt. I webshoppen kan du designe din egen Garageport og se din pris med det samme. Du kan indtaste dine specifikke mål og ønsker til din Garageport, så du er sikker på, at den passer til netop dit hus. Hvilken farve kan jeg vælge? Skal det være visions- eller panoramaruder? Alt dette kan du designe i vores webshop, som visuelt viser dig, hvordan din Garageport kommer til at se ud. Er du i tvivl om opmåling, kan du i webshoppen vælge Tryghedspakken, hvor vores uddannede montører kommer ud og måler op. Vi hjælper naturligvis også med levering og montering.

Det er din Garageport – derfor indordner vi os efter dine ønsker, så vi sikrer, at du får mest mulig glæde af Garageporten. Du designer, og vi producerer.

NASSAU tilbyder 3 forskellige typer af Garageporte, som har 3 forskellige overfladestrukturer. De tre modeller er: NASSAU Classic, NASSAU Softline og NASSAU Woodgrain. De tre modeller er funktionsmæssigt ens, men har hver deres unikke udtryk og stil. Ønsker du at læse mere om modellerne kan du klikke her

Garageporte i højeste kvalitet

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og med 47 års erfaring gør at vi kan tilbyde kvalitet i alle processer. Vi tilbyder kvalificeret rådgivning i planlægningsfasen, levering, montage og serviceydelser. Vi har vores egen fabrik i Ringe på Fyn. Vi ønsker nemlig at give vores kunder den bedste kvalitet og service. Vores mange års erfaring gør, at vi i dag er blandt Europas førende producenter af Industriporte og Garageporte. 

Har du brug for rådgivning, sidder vi naturligvis klar til at besvare dine spørgsmål. Ring på 6362 2302, hvis du ønsker hjælp til din nye Garageport.

hvad koster en garageport

Leave a Reply

Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}