NASSAU 5000 SPEED

5000 Speed ledhejsporte indefra

Udnyt hastigheden med en NASSAU 5000 SPEED

Vores NASSAU SPEED åbner 4 gange hurtigere end NASSAU 9000F. NASSAU 5000 SPEED er en ledhejseport designet med en modificeret styring og forstærket konstruktion for at øge hastigheden og gavne jeres virksomhed. Hastigheden forbedrer jeres arbejdsmiljø, øger sikkerheden, nedsætter energiudgifter m.m. NASSAU 5000 SPEED er udviklet til travle virksomheder.

Hastighed er en uvurdelig fordel for virksomheder med hyppigt brugte porte, køretøjer med forskellig højde, problemer med styring af temperatur, tilbagevendende påkørsel af porte og en interesse i at nedsætte støj og støv. Med en driftshastighed på én meter pr. sekund sparer NASSAU 5000 SPEED ikke blot tid, men giver den tilbage til jer.

Energi- og økonomieffektiv

Hastighed giver jer kontrol over indeklimaet med en hurtigere lukketid. Porten har effektive tætninger med henblik på vandtæthed, vindbelastning og luftgennemtrængelighed .Bedre styr på temperatur indebærer mindre varmetab, mindre energispild og lavere CO2-udledninger.

Sikkerhed og komfort 

Når portens fotocellelysgitter registrerer en forhindring i portåbningen, stopper det øjeblikkeligt og nedsætter risikoen for ulykker og tilskadekomst. Da porten er hurtigere, er der meget lavere risiko for kollision med køretøjer og varer under åbning af porten. Den hurtige betjeningstid forebygger uønsket træk og sænker støjniveauer for at skabe et bedre og sundere arbejdsmiljø for medarbejderne.

5000 Speed ledhejsporte farver
5000 Speed ledhejsporte vinduer

En port til jeres behov

I kan brugertilpasse jeres NASSAU 5000 SPEED. Konfigurer skinnesystemer, vælg farven på porten, og vælg form, antal og placering af vinduer. Der kan fås flere forskellige variationer af vinduer i forskellige materialer med tyverisikre rammer. Der er bogstaveligt talt tusindvis af muligheder, så I kan skræddersy jeres port til jeres unikke driftsmiljø.

Se de mange fordele ved NASSAU 5000 SPEED i videoerne

5000 SPEED sammenlignet med 9000F

Økonomiske og CO2 venlige fordele

Effekten af NASSAU 5000 SPEED

Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}