Garageport – Case

Se anmeldelser og cases af NASSAU Garageporte

NASSAU trustpilot

Anmeldelser af NASSAU Garageporte på Trustpilot

glade nassau kunder

Interview med Kim fra Odense

Vi har nu modtaget vores garageport. Bliver nødt til at sige, at det er helt rart med lidt service fra chaufføren og det hele leveret samlet i én færdig papkasse. En fornøjelse at arbejde med;-)

Jeg ville høre hvordan det passer Jer med montering?! Jeg har evt. fri fredag 14/12 så jeg er hjemme hvis montøren har brug for hjælp. Ellers er fruen i huset hjemme, da hun er privat dagplejer, og skal selvfølgelig nok sørge for forplejning.

mail fra kunde
december 2018

Vi har nu fået monteret porten, og endnu en gang ROS!!!!!!

Jesper ringede til mig på arbejdet kl 8 og sagde han godt kunne sætte porten op, men at det ville have været nemmest for mig og tømrerne fremadrettet, hvis der havde været plader på væggen før han monterede skinnerne. Han tilbød så, at han lige kunne skære en plade til og sætte den op hele vejen rundt om porthullet, så det ville være nemmere for os der skal lave vægge i garagen. Jeg tog selvfølgelig imod med kyshånd, men da jeg kom hjem så jeg, at han også lige havde fundet en pakke isolering i haven, så der blev isoleret før han satte pladen op:-) Min kæreste har dagpleje og var hjemme, så han fik en flaske champagne som tak MEN jeg håber du måske vil sige videre, at han har ydet en virkelig god service?!;-)

Det har sparet ham/firmaet for forgæves kørsel, afsluttet et pænt stykke arbejde og ikke mindst fået en virkelig glad kunde der hellere end gerne anbefaler Nassau til andre;-)

Der er masser af ris i tide og utide MEN jeg synes virkelig I fortjener ros igennem hele forløbet;-)

TUSIND TAK;-)

samme kunde
Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}