Service

FORLÆNG PORTENS LEVETID

 

Servicetelefon: 70 70 23 46

 

Landsdækkende Portservice fra NASSAU – Døgnet rundt!

Løbende vedligeholdelse og servicering af dine porte, døre og industrielle løsninger betaler sig. Det kan ikke undgås at dine porte bliver slidte i det daglige brug. Løbende vedligeholdelse forlænger portens levetid og sænker de samlede omkostninger.

 

Vi slutter cirklen…

Vi betragter portservice som en kontinuerlig proces – hvor du som kunde har dine specifikke behov. Vi tager derfor udgangspunkt i denne cirkel, når vi skal rådgive, servicere og afhjælpe akutte problemer. Vi holder fokus på det aktuelle problem, afhjælper og forebygger.

Cirklen tager ligeledes udgangspunkt i, hvad der er mest økonomisk for dig som portejer. Vurderes det f.eks. at omkostningerne til reparationer af din port overstiger omkostningerne til en ny port, hjælper vi dig selvfølgeligt med at finde den rette løsning til det rette tidspunkt.

nassau portservice bil

Portservice 24 timer i døgnet

Der er virksomheder, hvor det er af vital betydning, at portene fungerer døgnet rundt. Vi har derfor opbygget en stærk serviceorganisation, der lynhurtigt kan rykke ud og yde førsteklasses service – 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Læs mere om døgnservice.

Udover NASSAU’s egne Industriporte og Garageporte, er vores serviceteknikere også specialister i at servicere porte fra andre portfabrikanter, samt eksempelvis glasdørsautomatik, læsse-ramper, portsluser, PVC-gardiner, hurtigporte og brandporte.

 

En NASSAU Serviceaftale forlænger portens levetid

Regelmæssige, forebyggende serviceeftersyn forlænger et produkts levetid væsentligt. Derfor tilbyder NASSAU sine kunder en serviceaftale, hvor porten regelmæssigt bliver tjekket, justeret og smurt, alt efter det aftalte behov.

Helt afhængigt af dine ønsker og behov, kan vi skræddersy en serviceaftale der på bedst mulig vis, sørger for sikker drift og lang levetid for dine porte. Læs mere om mulighederne med en NASSAU Serviceaftale.

 

Landsdækkende serviceorganisation

Vort serviceteam består af engagerede og ansvarsbevidste teknikere fordelt over hele landet, samt et team af servicekoordinatorer, der fra kontoret i Ringe koordinerer serviceteknikernes arbejde.

Vores serviceteknikere er bosat over alt i landet, og har således et stort kendskab til lokalområdet samt den enkelte kunde.

 

NASSAU minimerer “nedetiden”

Med egen produktion i Danmark kan vi tilbyde markedets absolut korteste leveringstid på reservedele, og vores store netværk af serviceteknikere sikrer, at vi kan leve op til selv de skrappeste responstider.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker tilbud på reparation eller en NASSAU Serviceaftale, så kontakt NASSAU´s serviceafdeling på service@nassau.dk eller telefon 70 70 23 46.

Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}