Husk NASSAU har Prisgaranti på Garageporte
Skulle du mod forventning have modtaget et billigere tilbud, matcher vi prisen uden diskussion.

Det eneste krav er at produktet skal være dansk produceret, af samme type og kvalitet som vores tilbud. Prisgarantien kan kun anvendes før ordrens igangsættes.

Garageporte produceret i Danmark 

Garageporte i aluminium – Leveret indenfor 2-3 uger

 

Ofte stillede spørgsmål
Model oversigt
Teknik og Opmåling

Garageport Top (5)

NASSAU tilbyder 3 forskellige typer garageporte med 3 forskellige overfladekonstruktioner. De tre modeller er: NASSAU Classic, NASSAU Softline Granite og NASSAU Woodgrain. Disse tre modeller er ens funktionsmæssigt, men har hver deres eget unikke udtryk og stil. Vælg garageporten, der passer til dit hus. På Ringe-fabrikken er alle vores garageporte lavet af aluminium, og på samme tid får du en af ​​de bedste isolerede garageporte på markedet.

NASSAU Classic er en Garageport med stucco-struktur og den leveres med 44mm tykke opskummede paneler.

 • Du kan vælge mellem 11 forskellige udvendige standardfarver
 • Indvendigt leveres Classic Garageporte altid i farven gråhvid RAL9002.

NASSAU Woodgrain produceret med en imiteret træstruktur udvendig og med en vandret profilering. Træstrukturen giver en naturlig fremtoning af din garage.

 • Antracitgrå – RAL7016
 • Chokoladebrun – RAL8017
 • Dybsort – RAL9005
 • Renhvid – RAL9010

NASSAU Softline Granit bliver produceret i en glat overflade, som er med til at give en eksklusiv fremtoning. Softline Granit garageporte passer til vinduer og døre i Sablé farver og Sablé overflade.

 • Sort Softline Granit Garageport matcher noir 900 sablé vinduer og døre fra bla. Velfac og Rational
 • Grå Softline Granit Garageporte matcher noir 2100 sablé døre og vinduer fra bla. Velfac og Rational
 • Hvid Softline Granit Garageporte matcher Hvid SAA 10F sablé fra bla. Velfac og Rational

 

Vi producerer Garageporte efter dine ønsker

Vælg den størrelse, der passer til dig og dit hus. Vi fremstiller dine garageporte i henhold til dine personlige mål, ønsker og behov. På samme tid har du muligheden for at tilpasse garageporte med visuelle eller panoramavinduer. Med NASSAU garageport sørger for di ikke skal ud i regnen men at du blot skal trykke på fjernbetjeningen og porten åbner. I vores webshop kan du nemt designe din egen unikke garageport, der passer til dit hus. Vi leverer kvalificeret rådgivning i planlægningsfasen, under levering, montering og service.

GARAGEPORTE tilpasset dig

Hos NASSAU Garageporte har vi den holdning, at der ikke er to huse, som er helt ens. Ligesom behov og smag er forskellig. derfor producerer vi ikke Garageportene i standard mål, men altid i individuelle mål og efter dit design og behov.
Vi sikrer også at garageportene ikke optager mere plads end nødvendigt.
Nassau garageporte monteres indvendigt i garagen bag karmen. Dermed optager Garageporten ikke noget unødvendig plads i selve åbningen. Samtidig åbner porten altid lodret i de sektionsopdelte ledsamlinger, hvorved garagens plads kan udnyttes optimalt.

Du designer derfor selv din garageport på her på webshoppen

På Garageport webshoppen, vælger du model, størrelse, farve, med/uden ruder og hvilket tilbehør som passer bedst til familiens behov.

Du kan vælge Garageport bredde fra 2000 mm til 5000 mm
Du kan vælge Garageport højde fra 1830 mm til 3000 mm

Derfor kan du vælge garageporte i individuelle mål – og ikke en garageport efter standard mål.

Har du brug for en større Garageport, så skal den bestilles gennem den lokale salgskonsulent, som kommer ud og måler op og giver tilbud. Find din lokale NASSAU salgskonsulent her

NASSAU Garageporte er produceret i Aluminium

NASSAU porte er af mange kendt for den høje kvalitet. Derfor produceres alle NASSAU porte i aluminium. Både på industriporte, vaskehalsporte, special porte og garageporte anerkendes portenes høje kvalitet og lange levetid.

Alle NASSAU Garageporte produceres i korrosions bestandigt aluminium. Det betyder, at hvis du skulle være så uheldig at få en ridse i din garageport, så ruster den ikke som er tilfældet ved en garageport i stål.

Portbladet på vores garageporte består af højisolerende polyurethan-opskummede sektioner. Sektionstykkelsen er 44mm – forside og bagside er fremstillet af aluminium.

NASSAU Garageporte er udviklet til at bruge – Vores garageport er testet til 74.000 cyklusser – den har med andre ord åbnet og lukket 74.000 gange uden fejl og reparation. Hvis porten vedligeholdes efter vores anvisninger, har du derfor, den mest driftssikre garageport på markedet.

Endvidere leveres alle garageporte som standard med fingerklemsikring og udvidet indbrudssikring. Fingerklemssikringen umuliggør fastklemning af fingre eller genstande mellem sektionerne. Indbrudssikringen fungerer som en løftesikring, der holder ubudne gæster ude.

En Garageport fra NASSAU er derfor på mange måder en god investering.

Alle NASSAU Garageporte er isolerede Garageporte.

Isoleringsevne for NASSAU Garageporte

I Danmark er det vigtigt at have en garageport med en god isoleringsevne.  Med NASSAU’s garageporttykkelse på 44 mm. får du en af markedets bedst isolerede garageport. Garageporten er konstrueret med brudte kuldebroer i form af isolatorlister. Dette sammen med vores effektive tætninger i både sider, top og bund sikrer fremragende isoleringsegenskaber for NASSAU Gaarageporte. Du får markedets bedst isolerede garageporte. Du er sikker på din bil, eller andre redskaber, står tørt og sikkert, bag en NASSAU Garageport.

Læs mere om isoleringen her.

GARAGEPORT værdier:

 • Lufttæthed:                   Klasse 4
 • Vandtæthed:                 Klasse 3
 • Vindlast:                        Klasse 4
 • U-værdi (sektion):        0,5 W/m²K

 

Læs mere om de forskellige garageport modeller her.

 

 

 

 Indbrudssikring fra NASSAU

NASSAU ønsker ikke at vores kunder skal have besøg af ubudne gæster. Derfor er vores Garageporte altid udstyret med en udvidet indbrudssikring, som er SKG-certificeret.  Vores motor er udstyret med en låsemekanisme, således at porten yder modstand, hvis den forsøges åbnes udefra. Der er ligeledes monteret en løftesikring, som låser trækskinnen, der besværliggør processen markant fra ubudne gæster.

 

 

NASSAUs radioudstyr øger sikkerheden

Ved hjælp af vores radioudstyr har du ved nogle af vores løsninger mulighed  for at se portens indikation på det givne tidspunkt, som er med til at øge sikkerheden. Herudover kan du bruge Maveo, som er en fjernbetjening, hvor du kan styre din Garageport fra din smartphone via en app. Du kan bl.a. bruge Maveo som et overvågningssystem af din Garageport, når du ikke er hjemme. Du får nemlig en notifikation, når din Gargaeport åbner. Herudover kan se, hvilken position din Garageport står i. Hvis du har glemt at lukke porten, kan du ved hjælp af din smartphone lukke porten, når du er på farten. Det skaber en tryghed, hvor Maveo holder øje med dit hjem.

Vi har derfor et stort fokus på sikkerheden af din Garageport, så du trygt kan forlade dit hjem i flere dage, når du er på farten eller på ferien.

 

 

 

Previous

Next

CLASSIC Garageport – Det sikre valg

Classic overflade til garageport

Den klassiske NASSAU Garageport, er udført i aluminium med nubret overflade og vandret profilering for at give garageporten ekstra hårdførhed. NASSAU Classic er ligesom de andre garageport modeller, isoleret med 44 mm tykke opskummede paneler. Garageporten er desuden udstyret med isolatorlister, som sørger for at afbryde kuldebroen mellem panelets for- og bagside. For at sikre den høje kvalitet producerer NASSAU alle garageporte på egen fabrik i Danmark. Det er derfor med stolthed vi kan sige Dansk produceret garageport fra NASSAU, Du kender kvaliteten. Model Classic leveres i flot design, med f.eks. top- og bundprofil i sort pulverlakeret aluminium og med effektive tætningslister.

Standardfarver i Classic Garageporte

Du kan vælge mellem 11 forskellige udvendige standardfarver til din nye Classic Garageport. Indvendigt leveres NASSAU Classic Garageporte altid i farven gråhvid RAL9002.

NASSAU Standardfarver 2019 classic

SPECIALFARVE GARAGEPORTE

Det er muligt at få Classic Garageporte i alle RAL farver, se mere HER.

 

SOFTLINE GRANIT Garageport

Softline Granit overflade til garageport

NASSAU Softline Granit Garageport produceres i aluminium og leveres med en udvendig granit/sablé overflade med vandret profilering. Den nye granit/sablé overflade giver en eksklusiv fremtoning og en flot finish. Som gældende for alle NASSAU Garageport modeller leveres Softline Granit altid i tre sektioner med 44 mm opskummede paneler. Disse er produceret med isolatorlister, der afbryder kuldebroen mellem portblades for- og bagside. Med denne danskproducerede garageport fra NASSAU får du derfor en af markedets bedst isolerede garageport. Model Softline Granit leveres med top- og bundprofil i sort pulverlakeret aluminium og med effektive tætningslister.

 

Standardfarver i Softline Granit Garageporte

Du kan vælge mellem 3 forskellige udvendige standardfarver til din nye Softline Granit Garageport:

Sort Granitfarve er matchet op mod noir 900 sablé

Grå Granitfarve er matchet op mod noir 2100 sablé

Hvid Granitfarve er matchet op mod hvid SAA 10F sablé

Indvendigt leveres NASSAU Softline Garageporte altid i farven gråhvid RAL9002

NASSAU granit garageport farver

 

WOODGRAIN Garageport

Woodgrain overflade til garageport

Garageport med træstruktur – NASSAU Woodgrain Garageport produceres i aluminium med imiteret træstruktur udvendig og med vandret profilering. Træstrukturen giver garageporten en naturlig fremtoning, der passer fint til mange byggerier. Som på de to andre Garageportmodeller produceres Woodgrain i tre sektioner med 44 mm opskummede sektioner. Som standard produceres garageporte fra NASSAU med isolatorlister, der afbryder kuldebroen mellem garageportens for- og bagside. Dette giver en af markedets bedst isolerende garageport.

Standardfarver i Woodgrain garageporte

Du kan vælge mellem 4 forskellige standardfarver til din nye Woodgrain Garageport. Indvendigt leveres NASSAU Woodgrain Garageporte i farven gråhvid RAL9002.

NASSAU woodgrain faver oversigt

Her finder du et overblik over de forskellige guides og brochurer til vores Garageporte

 

Mål og pladskrav (Garageporte under 233 cm i højden)

   

Mål og pladskrav (Garageporte over 233 cm i høj)

   

 

Oversigtstegning

Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt, og du vil få et link. Du kan bruge det linket til at hente din kurv til enhver tid.
Back Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt med produktbilleder og information samt antal. Send det til dig selv eller en ven med et link for at hente det til enhver tid.
Your cart email sent successfully :)